Unibet Logotype

Unibet

Svenska Spel och ATG är naturligtvis de enda A-hästarna om vi pratar igenkända spelbolag i Sverige. B-gruppen är lite större och Unibet är ett av de mest framstående bolagen där.

De har funnits med länge och har tack vare en bra produkt, frispråkig grundare och smart marknadsföring en stor och välförtjänt plats på den svenska spelmarknaden.

Kvalitén i deras produkter går inte att bortse från. Deras oddsavdelning är väldigt bra och casinot håller toppklass. Det vi skulle vilja att de jobbar på är paketeringen. Vi förstår att det kan vara svårt att få ihop alla deras marknader och spel på ett smidigt sätt men unibet.com kan ibland upplevas som svårnavigerad, om ni frågar oss.

Den enda anmärkningen vi har på insättningar, uttag och kundtjänst är det är ganska svårt att hitta till deras kundtjänst.

Den största anledningen till att Unibet förtjänar en plats i Spelsverige är deras vilja att vara innovativa. Grundaren Anders Ström är en av Sveriges skarpaste spelgubbar och ett av det största namnen inom branschen. Det märks att han vill att Unibet ska ha en produkt som han kan vara stolt över och det är just den typen av spelbolag som kommer utmana Svenska Spel på den öppna marknaden.

Unibet är ett bra alternativ för dig som spelare. Produktmässigt är det få spelbolag som kan konkurrera med dem. Deras akilleshäl är användarvänligheten, men när du väl har vant dig vid den kommer du ha en bra spelupplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.