YoBetIt Scam

tidig Aw på inspektionen?

Kollade precis på listan över spelbolag som har fått licens i Sverige. Det verkar onekligen som att Camilla Rosenberg och resten på kontoret i Strängnäs tog en ganska tidig AW den 11e april. Det va nämligen då det klubbades igenom att YoBetIt skulle få agera i Sverige. Det är inget beslut du tar innan du har öppnat upp borsten.

Om det inte är så att någon på Inspektionen köpte in sig i bolaget och ser det här som en möjlighet att få tillbaka en slant???

För er som inte är insatta så började YoBetIt som ett gammalt “hederligt” pyramidspel. Det här är tre länkar som har några år på nacken men som berättar en tydlig historia om företaget.

https://www.flashback.org/t1894943

http://www.sharps.se/forums/spelbolag/11906-yobetit-sharps-se-avrader-fran-all-samroere-med-detta-bolag-mod/

Pyramidspelet har som sagt några år på nacken, men från vad jag har hört är det samma personer som ligger bakom. De fick inte ihop sin bisarra idé och bestämde sig för att bli bookie och casino istället. Finns det en chans att de har förbättrat sig och driver en legitim verksamhet? – Chansen finns naturligtvis men min bedömning är att det är högst osannolikt och jag skulle inte sätta in en spänn hos dem.

Oddslistorna på vilket företag som blir av med licensen först fick nyss en ny favorit. Trots att både AG Communications och Genesis redan fått saftiga böter.

Gör er själva en tjänst och håll er långt borta från YoBetIt.