Svenska Spel logotype

Svenska Spel

Sveriges mest klassiska spelbolag är fortfarande det bästa alternativet. Många hackar ner på dem och försöker framställa de internationella bolagen som överlägsna alternativ. Vår uppfattning är dock att mycket av den kritiken kommer från en vilja att spy galla på ett statligt ägt bolag-

Det stämmer att Svenska Spel har något lägre återbetalning på sina sportspel men den lilla oddsskillnad som kan uppstå vägs upp mer än väl av hur bra allting fungerar på svenskaspel.se.

Insättningar och uttag fungerar helt perfekt och även om det finns bolag som skickar dina uttag snabbare finns det ingenting att klaga över på hos Svenska Spel. När du begär ett uttag sitter det på ditt bankkonto dagen.

Även produktmässigt är Svenska Spel överlägset. Poolspelen hade mått bra av en lite högre återbetalningsgrad men omsättningen de lyckas skrapa ihop gör att det finns spelglädje trots en hög rake.

Deras casino är helt okej. Det är inget anmärkningsvärt med det, men du kommer att hitta ett godkänt spelutbud. Likaså pokern. Inget att skriva hem om, men trivsamma vatten där det inte bara är hajar som simmar.

Även webbplatsen är välfungerande och användarvänlig. UX är till stor del en smakfråga men huvudsaken är att sajten fungerar på mobilen och att det är lätt att navigera mellan de olika spelen och marknaderna.

Svenska Spel förtjänar en stor plats i spelsverige. De har en suverän produkt och deras poolspel tillför spelglädje och ger dig väldigt mycket nöje för pengarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.