Betfair Logotype

Betfair

Betfair har en plats i Sverige av en anledning. Deras oddsbörs ger spelare möjligheter som inga andra spelbolag klarar av.

Kort förklarat är en oddsbörs en handelsplats där spelare kan ställa ut och boka odds mellan varandra. Vi kommer inte att gå in i detalj på hur det fungerar här. Vill du veta mer om hur en oddsbörs fungerar kan du vänta tills vi publicerar ett inlägg om ämnet eller kontakta oss.

Bortsett från det fyller Betfair ingen funktion alls. Det är krångligt att öppna ett konto. Betfair.com är fylld av felaktig information och dåliga översättningar. De har en hel del bra kampanjer och bonusar men det väger inte upp den åksjuka som uppstår när du ska öppna ditt konto.

Betfair är en klassiker. Tyvärr har de inte hängt med i utvecklingen. De har inte investerat någonting för att lokalisera sin webbplats och det märks verkligen. Deras oddsbörs är anledning nog till att de ska ha en plats på den svenska spelmarknaden. Men bortsett från den är det hela havet stormar på betfair.com. Spela bara här om du vill använda börsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.