ATG Logotype

ATG

ATG är ett hushållsnamn i Sverige. V75 är en av landets mest populära spelformer och för dig som vill spela på trav är det väldigt ont om alternativ.

Till vardags fungerar allting smärtfritt på atg.se. Uttag behandlas blixtsnabbt och det är lätt att sätta in pengar.

MEN när det är stora jackpottomgångar händer det alldeles för ofta att systemet lägger av.

Upptiden på atg.se är i många avseenden ett skämt och det är något du måste vara medveten om innan du öppnar ett konto hos dem.

Deras tekniska lösningar kombinerat med en relativt låg utbetalning gör att ATG borde få ett väldigt lågt betyg. Problemet är att trots detta har de väldigt hög omsättning på sina poolspel och det finns inga bolag som kan tävla med dem i dagsläget. Förhoppningsvis gör avregleringen att fler bolag kan ta upp kampen med dem eller hjälpa till med deras produkter i utbyte mot att få vara med och bidra till poolerna.

Sedan 2019 erbjuder atg.se även en traditionell oddsavdelning och ett nätcasino. Det finns inget speciellt att säga om någon av produkterna. De är ganska alldagliga och om du inte är intresserad av travspel finns det bättre alternativ.

ATG.se har kommit undan med väldigt mycket tack vare sin marknadsställning. De har en väldigt bra produkt men det räcker inte när de inte kan hantera högtiderna. Förhoppningsvis leder konkurrensen på den öppna marknaden till att de tvingas förbättra både sin tekniska produkt och återbetalningen till spelarna . Lyckas de med det är det ett spelbolag i toppklass.